ΑΛΛΑΓΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΜΑΣ!

Γνωρίζουμε ότι θα μείνετε ικανοποιημένες από την αγορά σας, αλλά σε αντίθετη περίπτωση έχετε τις εξής επιλογές...

Μπορείτε να ζητήσετε αλλαγή προϊόντων ή επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.

    1. Αλλαγή με ίδιο ή άλλο προϊόν:

Τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία, να διατηρούν όλες τις ετικέτες και να συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα παραστατικά πώλησης. Ανταλλαγές με ίδιο προϊόν σε άλλο χρώμα ή μέγεθος, πραγματοποιούνται εφόσον υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα. Το προϊόν ανταλλαγής θα σας αποσταλεί μετά την παραλαβή και τον έλεγχο της αρχικής σας παραγγελίας.

Διαδικασία αλλαγής μέσω ΕΛΤΑ Courier:

1ο βήμα :Καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310 520-301

Καμία επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή εάν δεν έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία.

2ο βήμα: Καλέστε στο τοπικό κατάστημα «ΕΛΤΑ Courier» της περιοχής σας για να επιστρέψετε το πακέτο, δηλώνοντας "ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ".

Παρακαλώ αποστείλετε τα προϊόντα για επιστροφή (με ένα δέμα) στη παρακάτω διεύθυνση:

ALEXAKIS XXL-ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝ. ΟΥΡΑΝΙΑ

Πτολεμαίων 24,Κέντρο

Θεσσαλονίκη

ΤΚ 54630

Το κόστος της πρώτης επιστροφής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Κάθε επόμενη επιστροφή θα χρεώνεστε με το κόστος αποστολής 3€ συν Φ.Π.Α.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρεία , επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τα μεταφορικά κόστη και τα καταβάλετε στην εταιρεία που έχετε επιλέξει κατά την αποστολή του δέματος.

Διαδικασία αλλαγής σε κάποιο κατάστημά μας:

Εάν έχετε αγοράσει ένα προϊόν στο κατάστημα ή μέσω του ιστότοπου, σας δίνουμε τη δυνατότητα να το αλλάξετε σε οποιοδήποτε από τα καταστήματά μας εντός 14 ημερών. Επιστροφές χρημάτων για αγορές μέσω ιστότοπου δεν πραγματοποιούνται στα καταστήματά μας.

2.Επιστροφή χρημάτων:

Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, το ποσό θα επιστρέφεται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε η πληρωμή, εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου σας και αφού ελέγξουμε ότι τα προϊόντα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για επιστροφή. Η επιστροφή χρημάτων αφορά αποκλειστικά στην αξία των επιστρεφόμενων προϊόντων.

Σε κάθε περίπτωση και εφόσον έχετε επιλέξει επιστροφή χρημάτων (χωρίς δική μας υπαιτιότητα) το ποσό των αρχικών εξόδων (αρχική αποστολή) καθώς και το ποσό των εξόδων για την επιστροφή των προϊόντων θα παρακρατείτε από την εταιρεία μας και το υπόλοιπο ποσό θα κατατίθεται. Τα τραπεζικά έξοδα βαρύνουν τον πελάτη.

Η επιστροφή χρημάτων για αγορές που έχουν γίνει με αντικαταβολή θα γίνεται μέσω τραπέζης. Για την κατάθεση απαραίτητη είναι η αναφορά του αριθμού IBAN του λογαριασμού σας, καθώς και το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ

Στην Alexakis XXL έχουμε σαν στόχο να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας ενδύματα. Ωστόσο, σε περίπτωση που παραλάβετε ένα ένδυμα που είναι ελαττωματικό, θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε μέσω e-mail είτε με ένα τηλεφώνημα.

Στη συνέχεια, θα στείλετε το ρούχο πίσω σε μας(με δική μας χρέωση) και αφού ελέγξουμε το ρούχο και διαπιστώσουμε ότι πρόκειται για πραγματικά ελαττωματικό προϊόν, θα γίνει αντικατάσταση και αποστολή εκ νέου του προϊόντος χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς.