ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στόχος μας είναι σας παραδώσουμε την παραγγελία το συντομότερο δυνατόν. Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε δώσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών «ΕΛΤΑ Courier». Η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να χρησιμοποιήσει άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για παραγγελίες κάτω των 50€ στην Ελλάδα το κόστος των μεταφορικών είναι 3€ συν Φ.Π.Α.. Για παραγγελίες άνω των 50€ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τις αποστολές παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.

Οι παραγγελίες εντός Θεσσαλονίκης παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες.

Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα παραδίδονται σε 2-5 εργάσιμες. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία απλά τηλεφωνήστε μας στο 2310-520301 (Δευ-Παρ 09:00πμ – 17:30μμ)

Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας (ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες κ.λπ.). Η παραγγελία δύναται να καθυστερήσει σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μόλις φτάσει η παραγγελία σας στη διεύθυνση παραλαβής, θα σας ζητηθεί υπογραφή προκειμένου να παραδοθεί. Σε περίπτωση που τα στοιχεία που καταχωρήσατε στην φόρμα δεν είναι σωστά, η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για την ενδεχόμενη μη παράδοση. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τις αποστολές παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Τέλος, κάθε δέμα που δεν έχει ζητηθεί από εσάς και μας έχει επιστραφεί, μπορεί να σας αποσταλεί εκ νέου με δικά σας έξοδα αποστολής.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Τα προϊόντα προς αποστολή συσκευάζονται με τη μεγαλύτερη προσοχή και πληρούν όλους τους σχετικούς κανονισμούς.

ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ανάλογα με την περίπτωση, η μεταφορική εταιρία μπορεί να σας αφήσει ένα δελτίο διέλευσης στο γραμματοκιβώτιό σας ζητώντας σας να επικοινωνήσετε μαζί τους.